Ciprusi csirkecomb recept

  • Ciprusi csirkecomb recept
  • Ciprusi csirkecomb recept
  • Ciprusi csirkecomb recept

Ciprusi csirkecomb recept  Ciprusi csirkecomb recept  Ciprusi csirkecomb recept  

Hozzávalók:

4 személyre:
4 egész csirkecomb
25 dkg koktélparadicsom
egy kis üveg olajbogyó
1 kg újburgonya
fél tk őrölt koriander
1 tk őrölt római kömény

másfél dl húsleves

Recept:

Igazán nem kíván nagy időt az omlós ciprusi csirkecomb elkészítése, és a körettel sem kell külön bajlódnunk.

A koriandert és a római köményt keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük be vele alaposan a megmosott csirkecombokat. Az így előkészített húst hagyjuk állni bő fél órán át.

A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk kockára. A paradicsomot mossuk meg, majd vágjuk ketté a szemeket. Terítsük be egy tűzálló tál alját a krumplival, a paradicsommal és az olajbogyóval. Fektessük rá a befűszerezett combokat.

A tálba halmozott hozzávalókat öntsük fel kb. másfél deci húslevessel. Alufóliával lefedve 220 fokos sütőben pároljuk-süssük egy órán át. Ezt követően vegyük le a fóliát és süssük 250 fokon pirosra.

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek!

0  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*