Főoldal \ Foodpanda – Online ételrendelő szolgáltatás
A+ a-

Foodpanda – Online ételrendelő szolgáltatás

Itthon is betört a piacra a rohamos sebességgel növekvő Foodpanda online ételrendelő szolgáltatása. A cég 2012. december 21-én indította útjára a www.foodpanda.hu oldalt, ezzel együtt mintegy 3 milliárd felhasználót céloz világszerte és több, mint 10 000 étteremmel működik együtt. A felhasználóknak nem kell mást tenniük, mint megadni címüket, kiválasztani a hozzájuk szállító éttermek közül a legszimpatikusabbat, és mindössze néhány kattintással már el is küldhetik rendelésüket.

Foodpanda

A berlini központú Foodpanda csoport vezető az online ételszállító platformok közt 27  országban. A nemzetközi flotta része Lengyelország, Ukrajna, Magyarország, Oroszország, Nigéria, Marokkó, Kenya, Szenegál, Ghána, Elefántcsontpart, Peru, Mexikó, Brazília, Kolumbia, Chile, Szingapúr, Thaiföld, Vietnám, Indonézia, India, Malajzia, Taiwan, Pakisztán, valamint idén márciusban Argentína és Venezuela is tagja lett az egyre jobban növekvő hálózatnak.

A cég a 2013 márciusában magába olvasztotta egy korábbi vetélytársa, az Online ÉtelVitel Kft. szolgáltatását, így Budapesten több, mint 230 éttermet gyűjt össze teljes területi lefedettséggel.

A hagyományos internetes felületen kívül kifejlesztettek egy mobil applikációt is, mely Androidos és iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékekre is letölthető 14 országban, többek közt Magyarországon is. http://www.foodpanda.hu/contents/apps

Az ételrendelő app segítségével könnyedén és gyorsan rendelhetünk házhoz okostelefon vagy tablet használatával. Az alkalmazás rendkívül egyszerű: miután megadtuk tartózkodási helyünket, megkapjuk a környezetünkben lévő, elérhető éttermek listáját. A rendelés leadása után SMS és email értesítést kapunk a részletekről és a várható kiszállítási időről.

Várom a hozzászólásokat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.