A sertés részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss sertéshús színe világospiros, zsírrétege majdnem fehér színű, tapintásra enyhén rugalmas, majdnem száraz.A romlott hús Marha részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss marhahús színe sötétvörös, szaga jellegzetes, de nem kellemetlen. Száraz tapintású, rugalmas. A romlott húst
A húsokról... 2011. május 5. csütörtökA vegetáriánusok nyugodtan lapozzanak tovább :)Néhány fontos tudnivaló, mielőtt nekiállunk a hús feldolgozásának:A frissen vágott marhahús
Ajánlott cikkek Madártej 2011. április 04. | 0 | 1 Azonnal puha mézeskalács 2013. december 21. | 0 | 2 Tejszínes chilis lazacragu 2019. május 16. | 0 | 0 Bazsalikomos feta sajttal sült csirkemell 2017. augusztus 30. | 0 | 0 Répás marhapörkölt 2011. április 07. | 0 | 0 Csokis pite 2012. február 29. | 0 | 0Vélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ