A sertés részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss sertéshús színe világospiros, zsírrétege majdnem fehér színű, tapintásra enyhén rugalmas, majdnem száraz.A romlott hús Marha részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss marhahús színe sötétvörös, szaga jellegzetes, de nem kellemetlen. Száraz tapintású, rugalmas. A romlott húst
A húsokról... 2011. május 5. csütörtökA vegetáriánusok nyugodtan lapozzanak tovább :)Néhány fontos tudnivaló, mielőtt nekiállunk a hús feldolgozásának:A frissen vágott marhahús
Ajánlott cikkek Kávés desszert 2011. április 03. | 0 | 0 Meggyes pite 2011. augusztus 25. | 0 | 2 Tejszínes chilis lazacragu 2019. május 16. | 0 | 0 Túrós quiche 2011. április 08. | 0 | 0 Absolut flying koktél 2011. március 27. | 0 | 0 Forma 1 torta 2011. április 01. | 0 | 0Vélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ