A+ a-

Alapok

Levesbetétek

Levesbetétek A levesbetétekkel változatosabbá és táplálóbbá tesszük a leveseket.

Lehet közvetlenül a levesbe főzni, ilyen a:
• Csipetke
• Galuska

Más…

Mindent a rizsről

Mindent a rizsről A rizs a világ lakosságának több mint felének alapvető tápláléka. A rizs osztályozása a szemek színe…

Piskóta sütése

Piskóta sütése Az igazán könnyű, finom, levegős piskóta elkészítését a következő videon ismertetem.

Hozzávalók:
6 tojás
3 ek finomliszt
3 ek…

Rántott hús készítése

Rántott hús készítése Rántott hús készítése előtt mindig itassuk le a nedvességet a hússzeletekről mielőtt panírozzuk őket, különben …

Tésztafőzés

Tésztafőzés A tésztafőzés is megérdemel egy cikket, kezdőknek hasznos lehet.

Régebben mindig gondban voltam a mennyiséggel. Ma már…

Tűpróba

Tűpróba Süteményreceptekben, kevert tészták sütésekor gyakran találkozhatunk a tűpróba megnevezéssel. Ez egy általános módszer annak ellenőrzésére,  hogy…

Vaj és vajkészítés

Vaj és vajkészítés Nincs is finomabb, mint egy szelet friss kenyér teavajjal, mézzel.

A napokban találtam egy cikket az interneten,…

Zselatin gyorstalpaló

Zselatin gyorstalpaló Úgy éreztem, nekem is hasznos, ha beleásom magam a zselatin rejtelmeibe, de talán másnak is jól…





Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.