Piskóta sütése

Az igazán könnyű, finom, levegős piskóta elkészítését a következő videon ismertetem.

Hozzávalók:
6 tojás
3 ek finomliszt
3 ek rétesliszt
6 evőkanál cukor
1 zacskós sütőpor

Ha nincs sütőpapírunk, vékonyan vajazzuk és lisztezzük ki a tortaforma alját. Az oldalát nem szükséges, mert csak „visszacsúszik” a piskóta sütés közben.

Az elkészült sütemény oldalát kés segítségével lazítsuk meg a formában, majd kapcsoljuk ki a tortaforma oldalát.

A sütőpapírt kihűlés után óvatosan húzzuk le, ez az egyenes felület képezze a torta tetejét majd.

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek!

0  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*