A bor illemtana 2011. május 9. hétfőA különböző borok íze, zamata más-más hőmérsékleten optimális. A fehérbor 8-14°C-on (általában a fokszámmal azonos hőfokon), Milyen ételhez mit szolgáljunk fel? 2011. május 9. hétfőAz egyes ételekhez legjobban illő italok kiválasztása nehéz feladat.Általános irányelvnek tekinthető, hogy az egyszerűbb, kevéssé fűszerezett
Egy kis „bortan”…. 2011. május 9. hétfőKészítési eljárás szerint öt bortípust különböztetünk meg: • egyszerű fajbor, • cuvée, • barrique, • aszúbor • jégbor.Az egyszerű fajbort A bor mámorában2011. május 9. hétfőA bor mámorító hatása egyidős a szőlőműveléssel. Ettől a hatástól a történelmet formáló karizmatikus hősök, uralkodók
Ajánlott cikkek Szilvás egyensúlysütemény 2012. augusztus 25. | 1 | 0 Muffin 2011. április 08. | 1 | 0 Spongyabob torta 2011. április 08. | 1 | 0 Epres fehércsokis csiga 2013. május 01. | 1 | 0 Marhalábszár pörkölt 2011. április 07. | 1 | 0 Alma pongyolában 2012. november 07. | 1 | 1 1 hozzászólás: “Alma pongyolában” Fehér Béla írta: 2012. november 7. szerda at 15:14 Kitünö receptVálaszVélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ
Kitünö recept