A+ a-

Kávé

A kávé feldolgozása

A kávé feldolgozása A kávét minden évben a száraz évszakban szüretelik, amikor a szemek fényesek és pirosak. Háromféle szüretelés…

A kávé hatásai

A kávé hatásai A kávé fiziológiai hatású fő alkotóeleme a koffein. Ez egy fehér, enyhén keserű, kristályszerű por.

[caption id=”attachment_1538″…

A kávé története

A kávé története A kávé a kávécserje nevű örökzöld növény termésének, a kávébabnak a feldolgozott magja, illetve az…

Kávé készítmények, italok

Kávé készítmények, italok Mericano
Forró vízzel higított eszpresszó, amely filterkávéra hasonlító kávéital, de megmarad az eszpresszó íze.

Café Frappé
½-ed rész erős…

Kávéfajták

Kávéfajták A kávébogyó a trópusi kávécserje termése, latin elnevezése Coffea. Ez a növény a buzérfélék családjába tartozik,…





Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.