Utcaművészek versenyeznek az idei Food Truck Show-n

Street art és street food találkozása a Kincsem Parkban

 
Zsonglőrök, pantomimesek, festők és élőszobrok lepik el az ide Food Truck Show-t május 5 és 7 között. A Kincsem Parkban Street Art Show néven szerveznek versenyt a legjobb utcai művészeknek, a győztes a közönség szavazatai alapján nyeri el a négyszázezer forintos fődíjat.
 
A gasztrofesztiválon emellett agár- és lóversenyek, óriáskörhinta, és számtalan gyerekprogram várja a látogatókat, akik 50 food truck kínálatából lakhatnak jól a hétvégén.
 

 
Utcai művészeknek szervez versenyt az ide Food Truck Show május 5 és 7 között a Kincsem Parkban Street Art Show néven. A versenyzők többek között zsonglőrök, bohócok, festők, hennások, pantomimesek, élőszobrok, akiket három napon keresztül csodálhat a gasztrofesztivál közönsége. A győztesről is a nagyérdemű dönt, a legjobb utcai művészt 400 000 forintos pénzjutalomban részesítik a szervezők.
 
A kezdeményezés célja, hogy a Food Truck Show alatt a legjobb utcai ételek mellett az utcai művészet is megjelenjen az eseményen. „Az étel is egy művészet, ennek mi az utcai műfaját képviseljük. Mindig részt vettek a Food Truck Show programjain utcazenészek, ezt a kört szeretnénk a Street Art Show-val kiszélesíteni” – mondta el Vad-Horváth Zoltán, a Food Truck Show főszervezője, a Magyar Street Food Egyesület elnöke.
 
Bővebb információ: https://www.facebook.com/foodtruckshowbp/
Az előző esemény videója: https://youtu.be/v8_7gO5477w
 


 

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek!

0  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*