Kairói csirkeragu recept

  • Kairói csirkeragu recept
  • Kairói csirkeragu recept
  • Kairói csirkeragu recept

Kairói csirkeragu recept  Kairói csirkeragu recept  Kairói csirkeragu recept  

Hozzávalók:

2-3 személyre:
40 dkg csirkemell
2 dl tejszín
1 evőkanál keményítő
fél fej vöröshagyma
10 dkg olajbogyó
3 közepes csemegeuborka

bors
olaj

Recept:

Finom, kellemesen lágy, olajbogyós ízű ragu.

A hagymát apróra vágva kevés olajon megfuttatjuk. A csirkemellet apró kockákra vágva megpirítjuk.

Az olajbogyó levében megpároljuk kissé. Ha nagyon sós a bogyó leve, inkább a lé felét és vizet használjunk.

Az uborkát és a bogyókat apróra vagdaljuk, és hozzákeverjük a raguhoz. Borsozzuk, sózzuk ízlés szerint és felöntjük a tejszínnel. Főzzük, amíg sűrűbbé válik a szósz, de keményítővel rásegíthetünk.

Farfalle tésztával vagy rizzsel kínáljuk.

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*