Főoldal \ Karfiollapok
A+ a-

Karfiollapok recept

Hozzávalók:

1 karfiol
10 dkg reszelt parmezán
2 tojás
2 ek. olívaolaj
1 marék petrezseyem apróra vágva
3 cikk fokhagyma
1 tk. bazsalikom
1/2 tk. só,
fekete bors

Recept:

Vegetárinánus főételnek, és köretnek egyaránt megállja a helyét, és mennyeien finom.
Violife sajttal pedig tejérzékenek is fogyaszthatják.

A karfiolt reszeljük le, sózzuk meg és 20 percig hagyjuk állni.

Egy kendőbe vagy textilpelenkába csavarva jól facsarjuk ki a felesleges levét.

Egy nagy tálban keverejük össze a hozzávalókat, majd az így kapott masszát osszuk 6-8 részre, formázzuk téglalapokká.
Fektessük sütőpapírral bélelt tepsire.

Előemelgített, 180-200 fokos sütőben 35-40 perc alatt isteni ropogósra sül!









Várom a hozzászólásokat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6 837 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress