Hozzávalók:
1 karfiol
10 dkg reszelt parmezán
2 tojás
2 ek. olívaolaj
1 marék petrezseyem apróra vágva
3 cikk fokhagyma
1 tk. bazsalikom
1/2 tk. só,
fekete bors
Recept:
Vegetárinánus főételnek, és köretnek egyaránt megállja a helyét, és mennyeien finom.
Violife sajttal pedig tejérzékenek is fogyaszthatják.
A karfiolt reszeljük le, sózzuk meg és 20 percig hagyjuk állni.
Egy kendőbe vagy textilpelenkába csavarva jól facsarjuk ki a felesleges levét.
Egy nagy tálban keverejük össze a hozzávalókat, majd az így kapott masszát osszuk 6-8 részre, formázzuk téglalapokká.
Fektessük sütőpapírral bélelt tepsire.
Előmelegített, 180-200 fokos sütőben 35-40 perc alatt isteni ropogósra sül!