Karfiollapok recept

  • Karfiollapok recept
  • Karfiollapok recept
  • Karfiollapok recept

Karfiollapok recept  Karfiollapok recept  Karfiollapok recept  

Hozzávalók:

1 karfiol
10 dkg reszelt parmezán
2 tojás
2 ek. olívaolaj
1 marék petrezseyem apróra vágva
3 cikk fokhagyma
1 tk. bazsalikom
1/2 tk. só,
fekete bors

Recept:

Vegetárinánus főételnek, és köretnek egyaránt megállja a helyét, és mennyeien finom.
Violife sajttal pedig tejérzékenek is fogyaszthatják.

A karfiolt reszeljük le, sózzuk meg és 20 percig hagyjuk állni.

Egy kendőbe vagy textilpelenkába csavarva jól facsarjuk ki a felesleges levét.

Egy nagy tálban keverejük össze a hozzávalókat, majd az így kapott masszát osszuk 6-8 részre, formázzuk téglalapokká.
Fektessük sütőpapírral bélelt tepsire.

Előmelegített, 180-200 fokos sütőben 35-40 perc alatt isteni ropogósra sül!

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek!

0  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*