Főoldal \ Majomkenyér
A+ a-

Majomkenyér recept

Hozzávalók:

25 dkg Rama
2 tojás
1 csomag Étcsokis pudingpor
15 dkg cukor
5 dkg kakaópor
25 dkg háztartási keksz
mazsola (opcionális)

Recept:

Megint egy könnyen, sütés nélkül elkészíthető süteményrecept. Finom, krémes, és jóóóóó csokis!

Keverjük habosra a Ramát, tojásokat, pudingport,porcukrot és a kakaóport és vízgőz felett főzzük kb. negyed órán át.

Ha kész, levesszük a tűzről és belekeverjük az apróra tört kekszet és a mazsolát (én egy maréknyival gazdagítottam a masszát).

Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal, majd belesimítjuk a krémet.

Hűtőben tároljuk egy éjszakára. Másnap kiborítjuk,levesszük róla a fóliát és éles késsel szeleteljük.





Várom a hozzászólásokat!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing