Fekete-erdő szelet recept

  • Fekete-erdő szelet recept

Hozzávalók:

Piskóta:
ld feketeerdő torta
Krém:
Fél meggybefőtt
4 dl tejszín
fél csomag zselatin
cukor
vanília
csoki

Recept:

A feketeerdő tortából megmarad fél tepsi csíkos piskóta, ennek felhasználása nagyon kedvez a hoppon maradt férjeknek.

A csíkos lapot kettévágjuk. Megkenjük a megmaradt meggyzselével, megrakjuk a fél üveg meggybefőttel, és rákenjük a habbal, amit ugyanúgy készítünk el, mint a tortareceptben.

A másik csíkos lapot ráhelyezzük, tetejét tejszínhabrózsákkal és csokiforgáccsal díszítjük.

A forgácshoz vegyünk egy táblácska  finom csokit és sajtszeletelővel a nem kockás oldalát szépen “meghámozzuk”.

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*