Fekete-erdő szelet recept

  • Fekete-erdő szelet recept

Hozzávalók:

Piskóta:
ld feketeerdő torta
Krém:
Fél meggybefőtt
4 dl tejszín
fél csomag zselatin
cukor
vanília
csoki

Recept:

A feketeerdő tortából megmarad fél tepsi csíkos piskóta, ennek felhasználása nagyon kedvez a hoppon maradt férjeknek.

A csíkos lapot kettévágjuk. Megkenjük a megmaradt meggyzselével, megrakjuk a fél üveg meggybefőttel, és rákenjük a habbal, amit ugyanúgy készítünk el, mint a tortareceptben.

A másik csíkos lapot ráhelyezzük, tetejét tejszínhabrózsákkal és csokiforgáccsal díszítjük.

A forgácshoz vegyünk egy táblácska  finom csokit és sajtszeletelővel a nem kockás oldalát szépen “meghámozzuk”.

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*