Francia pirítós recept

  • Francia pirítós recept
  • Francia pirítós recept

Hozzávalók:

4 szelet kalács
2 tojás
1 ek liszt
1 dl tej
fél teáskanál őrölt fahéj
2-3 ek barnacukor
2 zacskó vaníliás cukor
vaj
méz

Recept:

Hát ez a fogás sem segít a zsírpárnák lefaragásában! Édes-mézes-fahéjas álom…

A tojást alaposan felverem, majd a tejet, a lisztet, az őrölt fahéjat, a vaníliás cukrot és barnacukrot adok hozzá, összekeverem.

A vajat serpenyőben felhevítem, a kalácsszeleteket átforgatom a tojásos-tejes keverékben, majd a serpenyőbe teszem. Mindkét oldalán szép barnára pirítom.

Tányérra teszem, mézzel meglocsolom, fahéjjal szórom .

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*