A sertés részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss sertéshús színe világospiros, zsírrétege majdnem fehér színű, tapintásra enyhén rugalmas, majdnem száraz.A romlott hús Marha részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss marhahús színe sötétvörös, szaga jellegzetes, de nem kellemetlen. Száraz tapintású, rugalmas. A romlott húst
A húsokról... 2011. május 5. csütörtökA vegetáriánusok nyugodtan lapozzanak tovább :)Néhány fontos tudnivaló, mielőtt nekiállunk a hús feldolgozásának:A frissen vágott marhahús
Ajánlott cikkek Gombakrémes penne 2014. január 18. | 0 | 0 Mákos pitetorta 2011. április 04. | 0 | 0 Áfonyás őzragu 2011. március 26. | 0 | 0 7 étel a szorongás és a stressz ellen 2020. június 25. | 0 | 0 Mars kosarak Rita örömére 2011. április 07. | 0 | 0 Hamis mézes szelet 2011. április 03. | 0 | 0Vélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ