A sertés részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss sertéshús színe világospiros, zsírrétege majdnem fehér színű, tapintásra enyhén rugalmas, majdnem száraz.A romlott hús Marha részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss marhahús színe sötétvörös, szaga jellegzetes, de nem kellemetlen. Száraz tapintású, rugalmas. A romlott húst
A húsokról... 2011. május 5. csütörtökA vegetáriánusok nyugodtan lapozzanak tovább :)Néhány fontos tudnivaló, mielőtt nekiállunk a hús feldolgozásának:A frissen vágott marhahús
Ajánlott cikkek Sütőtökös sajttorta 2021. november 06. | 0 | 0 Borsóleves saját fejtésű borsóból 2016. június 25. | 0 | 0 Coca Cola torta 2011. március 27. | 0 | 0 Rácsos linzer 2014. május 03. | 0 | 0 Mákos palacsinta vanília öntettel 2019. július 26. | 0 | 0 7 étel a szorongás és a stressz ellen 2020. június 25. | 0 | 0Vélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ