A húsokról

A sertés részei és felhasználásuk

A friss sertéshús színe világospiros, zsírrétege majdnem fehér színű, tapintásra enyhén rugalmas, majdnem száraz. A romlott hús

Marha részei és felhasználásuk

A friss marhahús színe sötétvörös, szaga jellegzetes, de nem kellemetlen. Száraz tapintású, rugalmas. A romlott húst

A húsokról...

A vegetáriánusok nyugodtan lapozzanak tovább :) Néhány fontos tudnivaló, mielőtt nekiállunk a hús feldolgozásának: A frissen vágott marhahús

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*