Alapok

Vaj és vajkészítés

Nincs is finomabb, mint egy szelet friss kenyér teavajjal, mézzel. A napokban találtam egy cikket az interneten,

Tésztafőzés

A tésztafőzés is megérdemel egy cikket, kezdőknek hasznos lehet. Régebben mindig gondban voltam a mennyiséggel. Ma már

Tűpróba

Süteményreceptekben, kevert tészták sütésekor gyakran találkozhatunk a tűpróba megnevezéssel. Ez egy általános módszer annak ellenőrzésére,  hogy

Zselatin gyorstalpaló

Úgy éreztem, nekem is hasznos, ha beleásom magam a zselatin rejtelmeibe, de talán másnak is jól

Rántott hús készítése

Rántott hús készítése előtt mindig itassuk le a nedvességet a hússzeletekről mielőtt panírozzuk őket, különben

Piskóta sütése

Az igazán könnyű, finom, levegős piskóta elkészítését a következő videon ismertetem.

Hozzávalók:
6 tojás
3 ek finomliszt
3 ek

Mindent a rizsről

A rizs a világ lakosságának több mint felének alapvető tápláléka. A rizs osztályozása a szemek színe

Levesbetétek

A levesbetétekkel változatosabbá és táplálóbbá tesszük a leveseket. Lehet közvetlenül a levesbe főzni, ilyen a: • Csipetke • Galuska Más

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*