Alapok

Vaj és vajkészítés

Nincs is finomabb, mint egy szelet friss kenyér teavajjal, mézzel.A napokban találtam egy cikket az interneten,

Tésztafőzés

A tésztafőzés is megérdemel egy cikket, kezdőknek hasznos lehet.Régebben mindig gondban voltam a mennyiséggel. Ma már

Tűpróba

Süteményreceptekben, kevert tészták sütésekor gyakran találkozhatunk a tűpróba megnevezéssel. Ez egy általános módszer annak ellenőrzésére,  hogy

Zselatin gyorstalpaló

Úgy éreztem, nekem is hasznos, ha beleásom magam a zselatin rejtelmeibe, de talán másnak is jól

Rántott hús készítése

Rántott hús készítése előtt mindig itassuk le a nedvességet a hússzeletekről mielőtt panírozzuk őket, különben

Piskóta sütése

Az igazán könnyű, finom, levegős piskóta elkészítését a következő videon ismertetem.

Hozzávalók:
6 tojás
3 ek finomliszt
3 ek

Mindent a rizsről

A rizs a világ lakosságának több mint felének alapvető tápláléka. A rizs osztályozása a szemek színe

Levesbetétek

A levesbetétekkel változatosabbá és táplálóbbá tesszük a leveseket.Lehet közvetlenül a levesbe főzni, ilyen a: • Csipetke • GaluskaMás

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek!

0  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*