Alapok

Vaj és vajkészítés

Nincs is finomabb, mint egy szelet friss kenyér teavajjal, mézzel. A napokban találtam egy cikket az interneten,

Tésztafőzés

A tésztafőzés is megérdemel egy cikket, kezdőknek hasznos lehet. Régebben mindig gondban voltam a mennyiséggel. Ma már

Tűpróba

Süteményreceptekben, kevert tészták sütésekor gyakran találkozhatunk a tűpróba megnevezéssel. Ez egy általános módszer annak ellenőrzésére,  hogy

Zselatin gyorstalpaló

Úgy éreztem, nekem is hasznos, ha beleásom magam a zselatin rejtelmeibe, de talán másnak is jól

Rántott hús készítése

Rántott hús készítése előtt mindig itassuk le a nedvességet a hússzeletekről mielőtt panírozzuk őket, különben

Piskóta sütése

Az igazán könnyű, finom, levegős piskóta elkészítését a következő videon ismertetem.

Hozzávalók:
6 tojás
3 ek finomliszt
3 ek

Mindent a rizsről

A rizs a világ lakosságának több mint felének alapvető tápláléka. A rizs osztályozása a szemek színe

Levesbetétek

A levesbetétekkel változatosabbá és táplálóbbá tesszük a leveseket. Lehet közvetlenül a levesbe főzni, ilyen a: • Csipetke • Galuska Más

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

4 hozzászólás: “Csokis cookie

    • Kedves Ági! A receptek eddig is pontosan fent voltak, csak a hozzávalókat a jobb felső sarokban helyeztük el, ami sok figyelmetlen embernek gondot okozott.
      Remélem, most már mindenki elégedetten olvassa majd az oldalt.
      Jó sütögetést,

      zsófi

  1. Kedves Gasztromankó!

    Életem legfinomabb csokis keksze lett! Szerencse, hogy egyből dupla adagban sütöttem meg!
    Azt hiszem végig fogom sütni a többi receptedet is :-)

    Tünde :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*