Borok

A bor illemtana

A különböző borok íze, zamata más-más hőmérsékleten optimális. A fehérbor 8-14°C-on (általában a fokszámmal azonos hőfokon),

Milyen ételhez mit szolgáljunk fel?

Az egyes ételekhez legjobban illő italok kiválasztása nehéz feladat. Általános irányelvnek tekinthető, hogy az egyszerűbb, kevéssé fűszerezett

Egy kis „bortan”….

Készítési eljárás szerint öt bortípust különböztetünk meg: • egyszerű fajbor, • cuvée, • barrique, • aszúbor • jégbor. Az egyszerű fajbort

A bor mámorában

A bor mámorító hatása egyidős a szőlőműveléssel. Ettől a hatástól a történelmet formáló karizmatikus hősök, uralkodók

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*