A bor illemtana 2011. május 9. hétfőA különböző borok íze, zamata más-más hőmérsékleten optimális. A fehérbor 8-14°C-on (általában a fokszámmal azonos hőfokon), Milyen ételhez mit szolgáljunk fel? 2011. május 9. hétfőAz egyes ételekhez legjobban illő italok kiválasztása nehéz feladat.Általános irányelvnek tekinthető, hogy az egyszerűbb, kevéssé fűszerezett
Egy kis „bortan”…. 2011. május 9. hétfőKészítési eljárás szerint öt bortípust különböztetünk meg: • egyszerű fajbor, • cuvée, • barrique, • aszúbor • jégbor.Az egyszerű fajbort A bor mámorában2011. május 9. hétfőA bor mámorító hatása egyidős a szőlőműveléssel. Ettől a hatástól a történelmet formáló karizmatikus hősök, uralkodók
Ajánlott cikkek Csokis rugelach kifli 2021. december 30. | 1 | 0 Narancsos túrós bukta 2011. április 08. | 1 | 0 Túrógombóc gyorsan 2011. május 14. | 1 | 0 Kávéhabos keksz 2014. március 29. | 1 | 0 Paradicsomos bruschetta 2012. augusztus 08. | 1 | 0 Tejfölös gombaleves 2012. március 28. | 1 | 0Vélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ