Bar Italia, Eger

Négynapos egri kirándulásunk első napján egy kolléganőm által ajánlott olasz étterembe ültünk be, a Dobó téren. Már korábban próbáltam utánanézni az étteremnek, de sajnos weblapot nem találtam.

Leültünk a teraszon, ahol némi várakozás után jött a pincér, hozta az étlapot, de nem kérdezte meg mit kérünk inni.

Amikor végre ránk került a sor, és leadhattuk a rendelést, kértünk két pizzát: Bar Italiát és Capricciosat, illetve üdítőket, sört.

A felszolgáló “úriember” nem volt kedves, azt pedig kifejezetten visszataszítónak találtam, többször puszta kézzel törölgette az orrát.

A szomszéd asztalnál ülőket megtámadta néhány darázs, de azzal sem igazán foglalkoztak az étterem dolgozói.

A kihozott sör nem volt 5 dl,  erősen vizezett, és langyos.

A kiérkezett pizza lelógott a tányérról, így elég nehéz volt felvágni. Középen pedig annyira vékonyra nyújtották, hogy képtelenség volt normálisan enni.  A Bar Italia pizza  íze elég jellegtelen volt, de a tésztájára nem volt panaszunk. A másik pizza elég korrekt volt, leszámítva az extrém vékony tésztát.

Az étel elfogyasztása után senki nem kérdezte, hogy szeretnénk-e még bármit enni vagy inni, így aztán nem kértük az előre betervezett kávénkat sem.

A számláért is úgy kellett vadászni a pincérre.

5000 Ft-ot fizettünk a két pizzáért, két üdítőért, és a langyos sörért.

Osztályzatom: 3/5

Bar Italia, Eger
Eger, Érsek u. 14, 3300
Tel.:(30) 968 0837

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

7 hozzászólás: “Barackos joghurt kocka

 1. Teri vagyok. Azt szeretném megtudni, hogy a tészta hozzávalóiban nem szerepel a málna, de írod, hogy rá kell szórni a tetejére. A barack meg a felső joghurtos részébe. Akkor ezt két különböző gyümölccsel kell, vagy azonos gyümölcsökkel is lehet?

 2. Én mindent az előirt recept alapján csináltam már másodjára a joghurtos krém a tetején mégis teljesen híg és folyós. Szóval úgy gondolom az alábbi fotónak semmi köze a recepthez!

  • Kikérem magamnak a fotó meghazudtolását! Itt minden kép igazi, és saját készítésű, a recept alapján.
   Valószínűleg valamit csak rosszul csinálsz, ha nem lesz szilárd a krém.
   Már eleve a 4 dl tejszínhab keményre felverve ad egy szilárdságot a szinte azonos mennyiségű joghurtnak, a zselatin ezt még tetézi. Nem tudom, hol rontod el…

 3. Kipróbáltam és hibátlan lett, tényleg kb. 50-50%-ra vannak megadva az arányok. Sajnos nekem kisebb volt a sütőforma, így picit eltolódtak az arányok, de ízre és állagra is nagyon jó lett! Köszi!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*