Kis pipa vendéglő, Pápa

Októberi pápai városnézésünk közben, a ködös időben átfagyva “estünk be” a Kis pipa vendéglőbe. Pápán nem válogathat sokat az ember lánya, ha éttermet keres. Előző próbálkozásunkat a Gambrinus étteremben itt olvashatják.

Belépve szíves fogadtatásban volt részünk. Sajnos “melegváltásban” követtük az előző vendégeket, így az asztalon az általuk ejtett folt, és kiszórt rizs társaságában ettünk.

Az étlap főleg ízes, magyaros fogásokat kínált, a borlapról is tud szemezgetni a borivó.
Férjem választása brassói aprópecsenyére, az enyém cigánypecsenyére esett, illetve csodálkozva tapasztaltuk, hogy itt még céklasalátát is tudunk rendelni. Ennek később az abrosz látta kárát :)

Az adagok emberesek, de érthetetlen módon mindkét fogáshoz mirelit hasábburgonyát kínáltak, ami a brassóinál szerintem főbenjáró bűn. A cigánypecsenyére sült hagymát terítettek, jó ötletnek találtam.

Az ízekkel nem volt gond, a hús jól átsült.

Az ebédet remekül zárta a jó erős kávé. Az ár pedig igen baráti volt.

Osztályzatom: 3.7/5
Kis pipa vendéglő
8500 Pápa Vásár u. 4.
Tel: +36-89-77-88-22

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

2 hozzászólás: “Málnás joghurtos sütemény

  1. Zsófikám! Most az 5 dl hideg tej az a krémporhoz kell ugye (amiből kevesebb, mint 1 dl tej a kikeveréshez kell)? Egyébként milyen márkájú krémport használsz? Köszi! Pusz

    • Szia Szörcs!
      Arankát használtam, ha jól emlékszem. 3 dl szükséges a zacskó szerint, azaz kettőhöz 6 dl kellene. Így egy dl-el kevesebbet, azaz fél lityót használtam, hogy sűrűbb legyen a krém. Sok sikert, puszpusz

      Zsó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*