Dekortapasszal várjuk a Karácsonyt

Idén a kreatív blogokat olvasva akadt meg a szemem egy érdekes “alapanyagon”, a dekortapaszon.
Olyan, mint egy cellux, csak éppen mintás,könnyen eltávolítható, nem hagy nyomot (ez utóbbit karácsony után tudom majd megerősíteni vagy cáfolni, ha leszedtük a falról a díszt).

Különféle vastagságban, színben, mintában kaphatóak. Itt nem messze egy kis trafikban találtam is hagyományos celluxvastagságú tapaszt, vettem is hatféle mintát.

Feldobja az ajándékok csomagolását, díszíthetünk vele tárgyakat – nem csak ünnepek alkalmával, nagyon sokoldalúan felhasználható!

Az interneten rengeteg ötletet meríthatünk, akár magyarul keresve, akár, ha angolul beütjük a “washi tape” keresőszót.

Mi egy kis karácsonyfát alkottunk vele az előszobafalunkra. Különféle színekkel állítottuk elő magát a “fát”, majd vékony aranyzsinórra kötözve karácsonyi gömböket, tettük “térbelivé” a művet.

karacsonyi-disz-hazilag-1 karacsonyi-disz-hazilag-3 karacsonyi-disz-hazilag-2

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

16 hozzászólás: “Menzás paradicsomleves

  1. Mindig ezt az ízt kerestem!!! Sajnos hamar meghalt anyukám így nem tudta megtanítani…sok receptet kipróbáltam, de nem találtam azt az ízt…Most megtaláltam!!!! Köszönöm szépen!!! Ajánlom mindenkinek!!! Már a kislányomnak írt recepte könyvbe is beleírtam!!!

  2. Én is hasonlóan készitem.Nekem házi parilém van. Fele, fele arányban szoktam késziten.Azaz fele viz és a másik fele a parilé.Majd elsőnek megfőzöm az anyagokat, füszerrel együtt vizbe és mikor már puha, akkor öntöm hozzá a parilét.Azzal kb. 5 percig főzöm, majd mehet bele a betütészta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*