Sajtok

Hogyan készül a sajt?

A sajt az ókortól kezdve világszerte ismert és kedvelt, egészséges tejtermék. Savanyított és felfőzött tejből, préseléssel vagy

Melyik sajt mire való?

A tehenek, juhok, kecskék, bivalyok tejéből ezerszámra gyártanak különféle sajtokat, így legfeljebb csak néhány főbb típus

Sajtfajták

A sajtoknak számtalan fajtája van, mivel a készítési módszer változatos, sőt az oltó baktériumtenyészet sokszor titkosan

Miért egészséges?

A kész sajt fő összetevői között találjuk a kazeint, zsírokat, vizet, sót és ásványi anyagokat. A

Sajtok felhasználása

Ha olvasztani kell... Bár gyakran van szükség arra, hogy valamire ráolvasszunk, vagy rásüssünk egy szelet sajtot, az

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*