Sajtok

Hogyan készül a sajt?

A sajt az ókortól kezdve világszerte ismert és kedvelt, egészséges tejtermék. Savanyított és felfőzött tejből, préseléssel vagy

Melyik sajt mire való?

A tehenek, juhok, kecskék, bivalyok tejéből ezerszámra gyártanak különféle sajtokat, így legfeljebb csak néhány főbb típus

Sajtfajták

A sajtoknak számtalan fajtája van, mivel a készítési módszer változatos, sőt az oltó baktériumtenyészet sokszor titkosan

Miért egészséges?

A kész sajt fő összetevői között találjuk a kazeint, zsírokat, vizet, sót és ásványi anyagokat. A

Sajtok felhasználása

Ha olvasztani kell... Bár gyakran van szükség arra, hogy valamire ráolvasszunk, vagy rásüssünk egy szelet sajtot, az

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

8 hozzászólás: “Katica torta

  1. Szia! Azt szeretném kérdezni,hogy hány főre elegendő ez a mennyiség? És hány cm tálban sütötted? Nagyon szép és én ezt szeretném elkészíteni fiam 5-dik szülinapjára az oviban,mivel katica csoportos. Gyönyörű lett :)

  2. Szia! Kislányom második születésnapjára néztem ki a te tortádat, mert ő tetszett a legjobban a katica torta felhozatalból. :) Az lenne a kérdésem, hogy ha egy nappal a buli előtt készítem el a tortát, akkor a tejszínes krém nem fogja másnapra feloldani/vizesíteni a marcipán borítást? Köszönöm

  3. Múlt héten kérdeztem tőled, de sajnos nem jelent meg a hozzászólásom. Annyit szerettem volna tudni, hogy a tejszínes krém nem oldotta föl a marcipánt? Válaszodat köszönöm :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*