Hogyan készül a sajt? 2011. május 5. csütörtökA sajt az ókortól kezdve világszerte ismert és kedvelt, egészséges tejtermék.Savanyított és felfőzött tejből, préseléssel vagy Melyik sajt mire való? 2011. május 5. csütörtökA tehenek, juhok, kecskék, bivalyok tejéből ezerszámra gyártanak különféle sajtokat, így legfeljebb csak néhány főbb típus
Sajtfajták2011. március 22. keddA sajtoknak számtalan fajtája van, mivel a készítési módszer változatos, sőt az oltó baktériumtenyészet sokszor titkosan Miért egészséges?2011. március 22. keddA kész sajt fő összetevői között találjuk a kazeint, zsírokat, vizet, sót és ásványi anyagokat.A
Sajtok felhasználása2011. március 22. keddHa olvasztani kell... Bár gyakran van szükség arra, hogy valamire ráolvasszunk, vagy rásüssünk egy szelet sajtot, az
Ajánlott cikkek Mákos túrós kocka 2013. október 02. | 0 | 3 Mákos palacsinta vanília öntettel 2019. július 26. | 0 | 0 Csokis meggyes kevert süti 2013. december 04. | 0 | 0 Csirketorta 2018. március 04. | 0 | 2 Pavlova torta 2011. április 08. | 0 | 0 Pékkifli 2011. május 26. | 0 | 0Vélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ