Magyarország első téli sörfesztiválján pironkodás nélkül megmutathatod, ki a legnagyobb sörkedvelő a vidéken. A családi heppöningre APA is hivatalos, és hozza magával az egész rokonságot: IPA és STOUT nagybácsi is alig várja a találkozást!
A művészlelkekről sem feledkeztünk meg: kézműves nedűk sokasága sorakozik fel az izgalmas multikulti közegben: magyar, cseh, német, angol és belga sörök várnak egy egész hétvégén az InerContinentalban.
Pénteken és szombaton, immár a hagyományok jegyében, Katona Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet történésze szolgál kultúrtörténeti adalékokkal, illetve tart sörivó versenyeket.
És ha már ezt ilyen jól kifőztük: a különleges italok mellé különleges ételek is dukálnak. A sörgasztronómia mélyébe ássuk bele magunkat péntek és szombat este.
Ráadásul a belépőért cserébe végtelen sörömökben lesz részed: kóstoló kelyheddel annyi kis- és nagyüzemi sörkülönlegességet kóstolhatsz végig, amennyi csak beléd fér. Aztán hazafele menet lecseréljük neked egy logózott korsóra, amelyet emlékbe adunk.
- Elővételi napijegy: 7.990 Ft, korlátlan sörkóstolással és ajándék korsóval
- Sörvacsora: 17.990 Ft, tartalmazza a napijegyet is!
- Helyszíni napijegy: 9.990 Ft, korlátlan sörkóstolással és ajándék korsóval
Mit adunk a belépő mellé?
A pénteki és szombati fesztiválnapokon minden jegyfajta mellé jár egy logózott korsó és korlátlan sörkóstolás.
NYITVATARTÁS
2022. február 18. péntek 17:00-24:00 – korlátlan sörkóstolás, 19:00-tól sörvacsora
2022. február 19. szombat 17:00-24:00 – korlátlan sörkóstolás, 19:00-tól sörvacsora
Szia Zsófi!
Nagyon finom ez a sütemény. Én is megsütöttem. Meggylekvárral kentem meg az alsó lapot, és a
máktölteléket meggyszemekkel dúsítottam.
Köszönöm a receptet, és gratulálok az alkotásaidhoz!
Puszi: Magdi
Édes vagy, Magdi!
Köszönöm!
Szia Zsófi!
Férfi létemre nekem is sikerült megbírkózni vele:) Tökéletes recept, gratulálok, isteni finom, ma ismét nekiállok :)
Gratulálok!
További sikereket kívánok!
Zsófi
Csókolom a kezét Zsófia.
Nos megcsináltam én is, ( nem először sütök ) betartottam a receptúrát,ám nekem egy kis lisztet kellett még hozzá raknom,mert lágynak találtam..:) és a szódabikarbóna helyett sütőport használtam,és valami fenomenális lett..:) Ja és a mákba kevertem 15 dkg. kókuszreszeléket is.
Köszönöm a receptet,üdvözlettel,Béla.
Kedves Béla!
Köszönöm soraidat. A tészta állagát nagyban befolyásolja a tojás nagysága, a liszt minősége. Néha elkel egy kis plusz liszt, vagy kicsivel kevesebb, persze!
A kókusz reek ötlet!
További jó sütögetést, és üdvözöllek az olvasóim közt!
Gasztromanko Zsófi :)