Hozzávalók:
2 személyre:
6-8 db nagyobb barna csiperkegomba
15 dkg juhtúró,
3 ek. kanál tejföl
fél fej lilahagyma
kevés friss petrezselyem
egy marék kapribogyó
reszelt parmezán
vaj
Recept:
A klasszikus töltött gomba kevés kapribogyóval turbózva, szerintem isteni!
A gombák tönkjét kitörjük, a fejeket meghármozzuk.
A lilahagymát, a kapribogyót és a petrezselymet egészen apróra vágjuk. Összekeverjük a túrót a tejföllel, és az apróra vágott “javakkal” :)
A gombafejeket kivajazott tűzálló tálba teszük, megtöltjük őket töltelékkel, megszórjuk rezselt parmezánnal, és mindegyik tetejére ültetünk egy szem kapribogyót.
220 fokos sütőbe téve addig sütjük amíg sajt megbarnul. Kukoricás rizzsel és céklával kínáltam.