Krémsajtos palacsinta recept

  • Krémsajtos palacsinta recept
  • Krémsajtos palacsinta recept

Hozzávalók:

25 dkg liszt
4 dkg cukor
1 zacskó vaníliás cukor
3 tojás
3 dl tej
1 kk sütőpor
20 dkg natúr krémsajt

Recept:

Piszkénél leltem ezt a puha, isteni palacsintareceptet. Az a klassz benne, hogy a fehérjét nem kell habbá verni, mint általában az ilyen “vastag” palacsintáknál! Ez a mennyiség kb 15-20 darabra elég.

A száraz hozzávalókat elegyítsük egy edénybe, majd adjuk hozzáa krémsajtot, és állandó habverős keverés mellett a tejet.
Hagyjuk bő negyed órát pihennia tésztát, majd enyhén olajozott forró serpenyőbe adagoljunk kb. fél merőkanálnyi adagot, amit egy evőkanál segítségével lapítsunk kb. 10 cm átmérőjű körré.

Süssük durván másfél percig, amjd fordítsuk meg. A másik oldala is durván ennyi idő alatt sül aranyszínűvé.

Csoki- vagy gyümölcsszósszal kínáljuk!

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

2 hozzászólás: “Krémsajtos palacsinta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*