Hozzávalók:
2 tábla tortabevonó
2 Mars szelet
Fél dl tejszín
Rum ízlés szerint
Fém-drazsé
Recept:
Tavaly karácsonyi sütögetésem alkalmával bukkantam e remek kis receptre. Nem túl nagy önbizalommal nekiláttam, és az eredmény felülmúlta várakozásaimat. Rita barátném többször is megdicsérte (glória)….
Bonbonkapszlikat (Olyan, mint a mignonpapír, csak kisebb. Ápiszban kapható) tejcsokival kikentem (kb. két rétegben, hogy jól befedje) egy ecset segítségével.
Két Mars csokit feldaraboltam, gőz fölött fél deci tejszínnel felolvasztottam és raktam bele egy kis rumot – ez el is hagyható. Megtöltöttem a kosárkákat és hűtőbe raktam egy időre.
Amikor kissé megszilárdult, csokival bevontam a tetejét, és fémhatású drazséval (Ázsia bolt, Nagycsarnok alja)díszítettem – de finnyás férj esetén ez is elhagyható :).
Nagyon finom, lágy marad a töltelék roppanós csokiburokban.