Mustárral pácolt grillezett pangasius spárgakörettel recept

  • Mustárral pácolt grillezett pangasius spárgakörettel recept

Hozzávalók:

2 személyre:
2 szelet pangasius filé

mustár
fél kiló spárga
citromlé
reszelt sajt
burgonya
olaj

Recept:

Gyorsan elkészíthető, könnyű, rostban dús, egészséges ebéd.
Ehhez a halat  sózzuk be és kenjük meg jól mustárral. haygjuk állni egy bő fél órán át.

A spárgák lilás végeit úgy 4 cm-re a végétől vágjuk le, az nem fog megpuhulni.

Tegyünk fel egy edényben annyi vizet forralni, amekkora a spárgákat ellepi, de a kalász-szerű végeik ki tudnak lógni. A  vizet sózzuk, tegyünk bele citrom levet.

Forrástól számított 5 percig szoktam főzni. Ezután kisebb darabokra vágom, hőálló tálba teszem, tetejére reszelt sajtot szórok és mehet a  sütőbe a sajt pirulásáig.

A halat grillserpenyőben kis olajon meggrillezem.
A krupmlit meghámozom, hasábokra szelem és bő olajban kisütöm.

jó étvágyat!

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*