Hozzávalók:
2 személyre:
2 szelet pangasius filé
só
mustár
fél kiló spárga
citromlé
reszelt sajt
burgonya
olaj
Recept:
Gyorsan elkészíthető, könnyű, rostban dús, egészséges ebéd.
Ehhez a halat sózzuk be és kenjük meg jól mustárral. haygjuk állni egy bő fél órán át.
A spárgák lilás végeit úgy 4 cm-re a végétől vágjuk le, az nem fog megpuhulni.
Tegyünk fel egy edényben annyi vizet forralni, amekkora a spárgákat ellepi, de a kalász-szerű végeik ki tudnak lógni. A vizet sózzuk, tegyünk bele citrom levet.
Forrástól számított 5 percig szoktam főzni. Ezután kisebb darabokra vágom, hőálló tálba teszem, tetejére reszelt sajtot szórok és mehet a sütőbe a sajt pirulásáig.
A halat grillserpenyőben kis olajon meggrillezem.
A krupmlit meghámozom, hasábokra szelem és bő olajban kisütöm.
jó étvágyat!