Padlizsánkrém recept

  • Padlizsánkrém recept

Padlizsánkrém recept  

Hozzávalók:

8-10 szelet kenyérre:
1 nagyobb padlizsán
1 piros kaliforniai paprika
só, bors
fokhagyma ízlés szerint
lilahagyma ízlés szerint
majonéz ízlés szerint

Recept:

Egészséges szendvicskrém padlizsánból,kaliforniai paprikából.

Előmelegítem a sütőt 220-230 fokra. Megmosom a zöldségeket. A padlizsán végeit levágom, és négy darabba vágom a zöldséget.
A paprikát kicsumázom,a  magokat eltávolítom, és két félbe vágom.

Sütőpapírral bélelt tepsiben barnulásig sütöm.
Ezalatt a hagymát, fokhagymát megpucolom és apróra vágom. A megsült zöldségek héját lehúzom és aprítógépbe teszem őket, a hagymával és az ízesítőkkel együtt.

Pépesítem. Kóstolom, és fűszeresem még, ha szükségesnek érzem
Pirítós kenyéren tálalom.

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek!

0  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*