Párizsikrémes tészta recept

  • Párizsikrémes tészta recept

Hozzávalók:

2-3 személyre:
25 dkg száraz kockatészta
30 dkg jó minőségű párizsi
2-3 dl tejföl
mustár

bors
sajt

Recept:

Gyorsan elkészülő, finom, laktató fogás.

A krém melegszendvicsre is ideális.

A tésztát enyhén sós vízben főzzük ki. (lobogva forró sós vízbe téve a tésztát kb.  10 perc)

Ezalatt húsdarálón daráljuk le a párizsit.
Keverjük hozzá a tejfölt és az ízesítőket ízlésünknek megfelelően.
A krémet keverjük a  tésztához. Tegyük hőálló edénybe.

Hintsük meg reszelt sajttal és  sütőben süssük pirosra. Legalkalmasabb a célra trappsita vagy edami sajt, de füstöltsajjtal igen pikáns ízhatást eredményezhetünk.

Ínyencek a párizsikrémbe kempingsajtot is tehetnek.

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*