St. Galleni csirkemáj recept

  • St. Galleni csirkemáj recept
  • St. Galleni csirkemáj recept
  • St. Galleni csirkemáj recept
  • St. Galleni csirkemáj recept

Hozzávalók:

40 dkg csirkemáj
20 dkg bacon
csemegeuborka
kifli

Recept:

Aki szereti a csirkemájat, annak kötelező darab!

A ropogós baconkabátba bújt krémesre sült májfalatok az uborkával és kiflivel isteni harmóniában vannak (jelen esetben ez házi zsömle-falat).

Ehhez a májakat tisztítsuk meg, daraboljuk megfelelő méretűre, sózzuk, és hintsük frissen őrölt zöldborssal.

A baconcsíkokat kettévágtam, egy fél pont szépen beterít egy májat. Becsomagoltam a májakat és tűzálló tálba rendeztem. Előmelegített 200 fokos sütőben 15 percig, majd 220 fokon 20 percig sütöttem.

Kiflikarikákra uborkaszeletet fektettem, majd ezekre ültettem a májakat.

 

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*