Tonhalkrém recept

  • Tonhalkrém recept

Hozzávalók:

1 konzerv tonhal
12 dkg mascarpone

bors
citromlé
fél fej lilahagyma
olajbogyó

Recept:

Isteni, friss, pikáns tonhalkrém reggelire, vacsorára. A konzervet csöpögtessük le, ne maradjon benne olaj. A lilahagymát hámozzuk meg és vágjuk apróra. Ezt a  műveletet én aprítógéppel szoktam végezni, de tulajdonképpen az egész krém elkészítése is sokkal könnyebb így.

A hagymához adtam a tonhalat, a mascarponét, az ízesítőket és az olajbogyót. Utóbbit szintén ízlés szerint adagolhatjuk. Én fél üveggel tettem (a vékony üvegű, happy frucht-osból) bele. Nem érződik különösképpen a végeredményen, de pikánssá teszi majd, így az is tegyen bele bogyót nyugodtan, aki amúgy ne  szereti.

Az aprítógéppel vagy botmixerrel pépesítsük a krémet és tálaljuk pirítóson.

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*