Tönkölyös görögjoghurtos hab kókuszvirágcukorral, aszalt szilvával recept

  • Tönkölyös görögjoghurtos hab kókuszvirágcukorral, aszalt szilvával recept
  • Tönkölyös görögjoghurtos hab kókuszvirágcukorral, aszalt szilvával recept

Hozzávalók:

3 személyre:
2 dl tejszín
2 dl görög joghurt
4-5 ek kókuszvirágcukor
aszalt szilva és puffasztott tönkölybúza ízlés szerint

Recept:

Az egészség jegyében….ha már Böbétől kaptam egy zacskó kókuszvirágcukrot és a tippet ;)

Mégsem ehetem meg a cukrot – szokásomhoz híven- a’la nature, csak úgy kanállal :)

Így aztán felvertem a tejszínt habbá, belekevrtem a joghurtot, és a kókuszvirágcukrot. Ez utóbbi – aki még nem ismeri – egy barna, kissé granulált “megjelenésű”, karamellás-diós ízű édesítőszer, mely a kókuszpálma virág nektárjából készül.

A krémet poharak aljába adagolom, rászórok puffasztott tönkölybúzát (spar), és apróra vágott puha aszalt szilvát. Ezt a sort még egyszer ismétlem. Egy órát állni hagyom, és tálalom.

 

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*