Túrófánk recept

  • Túrófánk recept
  • Túrófánk recept

Hozzávalók:

50 dkg túró
3 tojás
1 csomag (12g) sütőpor
25 dkg liszt
12 dkg cukor
csipet só
olaj a sütéshez

Recept:

Ebből bármennyit meg tudnék enni. Hidegen és melegen is jó!

Ráadásul három perc alatt össze lehet keverni, és a sütése sem tart tovább. Vigyázat, addiktív!

A túrót törjük át villával, ne legyenek benne óriási rögök!

Adjuk hozzá a többi alapanyagot és habverő segítségéel keverjük jól ki.

Nedves kézzel formáljunk kis, diónyi golyókat a tésztából, és bő (lepje el a golyókat) forró olajban néhány perc alatt, forgatva süssük ki.

Porcukorral, lekvárral vagy egyéb szósszal kínáljuk.

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

1 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

*