Zöldséges karaj római tálban recept

  • Zöldséges karaj római tálban recept
  • Zöldséges karaj római tálban recept

Hozzávalók:

2 személyre:
2-3 szép szelet karaj
5-6 gerezd fokhagyma

rozmaring
2 sárgarépa
negyed zellergumó
4-6 szem burgonya
1 ek paradicsompüré
fél dl olívaolaj
1 tk mustár

Recept:

A pataki tálat beáztatjuk egy órára hideg vízbe.

A karajból ujjnyi vastag szeleteket vágunk, kissé klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk.

A zöldségeket meghámozzuk, egyforma darabokra/karikákra vágjuk, a fokhagymát megtisztítjuk. A mustárt, a paradicsompürét az olajat, csipet sót és fél dl vizet összekeverünk, a zöldségekhez adjuk, összekeverjük.

A pataki tálba szépen lerakjuk a zöldségeket, ráfektetjük a húst, megszórjuk kevés rozmaringgal, majd az edényt befedve a 180 fokra állított sütőbe toljuk. Körülbelül 40-45 perc sütés elég neki.

Ha tetszett, kattints és oszd meg másokkal is!

0 
A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*