Főoldal \ Kávés kosárkák (bonbon)
A+ a-

Kávés kosárkák (bonbon) recept

Hozzávalók:

2 tábla ét tortabevonót
másfél tábla
fehér csoki
fél dl tejszín
1-2 kávéskanál nescafe

Recept:

Isteni finom, lágyan olvadó krém a  roppanós csokiburokban, hasonlóan a Mars  kosárkákhoz, csak jelen esetben kellemes kávés aromával.
Szükségünk lesz hozzá bonbonkapszlikra (Olyan, mint a mignonpapír, csak kisebb. A Nagycsarnok aljában levő Ázsiaboltban vagy Ápiszban kapható) Ezt az olvasztott étcsokival kikentem (kb. két rétegben, hogy jól befedje) egy iskolai festőecset segítségével.

A fehércsokit fél deci tejszínnel felolvasztottam. Kis vízben feloldottam a kávéport, ezzel ízesítettem a krémet.  Megtöltöttem a kosárkákat és hűtőbe raktam egy időre.









Várom a hozzászólásokat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

7 285 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress