Hozzávalók:
A barna tésztához:
40 dkg darált háztartási keksz
8 dkg porcukor
5 evőkanál kakaópor
2 dl tejszín
2 evőkanál rum
A krémhez:
20 dkg teavaj
20 dkg porcukor
5dkg kókusztejpor
vaníliakivonat
20 dkg kókuszreszelék
Recept:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk. Olyan lágyságúvá alakítsuk, hogy ne essen szét, de lehessen sodorni.
Ha szükséges, adhatunk hozzá tejet illetve ne használjuk fel az összes tejszínt.
Sütőpapírt szórjunk meg kókuszreszelékkel, majd nyújtsuk ki rajta a barna tésztát.
A krémhez keverjük ki a cukrot a vajjal, a kókusztejporral, a vaníliával és kenjük rá a tésztára. Óvatosan tekerjük fel a papír segítségével, jól nyomkodjuk össze, és hűtőben jól hűtsük le.